Ons Cinzento Custom Made® programma

Met ons Cinzento Custom Made® programma bewerken wij vloeren volledig naar uw wens. U kiest een onbehandeld product, de gewenste bewerkingen en een kleur. Vervolgens maken wij op basis van uw keuzes de gewenste vloer. Uiteraard is het mogelijk om voorafgaand eerst een voorbeeld op te vragen, zodat u een realistisch beeld heeft van het resultaat.

Nieuwe kleuren

Wij hebben drie nieuwe kleuren aan het Cinzento programma toegevoegd. De eerste is een upgrade van de onbehandelde “Wood look”. Deze kleur is ook gerookt beschikbaar. De derde kleur is een grijsbruine kleur. De nieuwe kleuren kunnen op elk Cinzento product worden toegepast.

Bekijk de video voor de nieuwste kleuren.

Diep geborsteld

We hebben drie verschillende opties. De eerste mogelijkheid is een optisch geborstelde vloer. U voelt het bijna niet, maar het is wel zichtbaar. De tweede mogelijkheid is een normale geborstelde vloer. Hierbij is de houtnerf zichtbaar. De derde mogelijkheid is extra diep geborsteld, dit is ruw en authentiek.

Bekijk de video voor de diep geborstelde producten.

Wilt u meer inhoudelijke informatie over ons Cinzento Custom Made® programma, zoals specifieke producten en/of prijzen? Vraag deze dan op via ons contactformulier.

Bekijk ook