Cinzento Custom Made® onderhoudspakket

De vloeren van T&G Wood zijn van hoge kwaliteit en dat willen we graag zo houden. Daarom hebben wij een speciaal onderhoudspakket ontwikkeld, volledig afgestemd op onze producten. Cinzento Custom Made® onderhoudsproducten zijn een garantie voor optimaal onderhoud en een lange levensduur.

 

Onderhoudsproducten

Naast onze vloeren hebben wij ook op maat gemaakte onderhoudsproducten. Onze producten zijn gemakkelijk aan te brengen en zorgen voor het juiste onderhoud van uw vloer.

Het advies

Wij adviseren om uw houten vloer regelmatig droog te reinigen (stofzuiger, swiffer e.d.) en maximaal 1x per 2 weken vochtig af te nemen. Bij vochtig afnmenen raden wij aan om maximaal 1x per 4 dweilbeurten Cinzento Custom Made® zeep te gebruiken. Dagelijks schoonmaken met water en zeep raden wij af.

Gebruik om de houten vloer te reinigen maximaal 50ml Cinzento Custom Made® op 10 liter water (let op: dit is een volle emmer!). Wordt er teveel zeep gebruikt, dan wordt er een zachte laag aangebracht op de vloer waar steeds weer vuil intrekt. Gebruik dus niet meer dan de voorgeschreven dosis/frequentie.

DOWNLOAD ONS ONDERHOUDSADVIES HIER

Bekijk ook