Wij nodigen u uit op onze stand tijdens InCoDa ’23

T&G Wood is dit jaar weer aanwezig tijdens de Interieur Collectie Dagen (InCoDa). Hier presenteren wij de nieuwste trends op het gebied van houten vloeren. Zo zetten wij ons Healthy Home concept, de uitbreiding van het gelakt assortiment en een aantal patroon vloeren in de spotlights. InCoDa vindt plaats van 24 t/m 26 september in de evenementenhal te Gorinchem, waar wij te vinden zijn op stand G113.

 

Healthy Home

Begin dit jaar hebben wij ons Healthy Home concept in het leven geroepen. Met dit concept willen we aan particulieren duidelijk maken dat een houten vloer gezond en duurzaam is, maar ook kan bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Het harde oppervlak zorgt er namelijk voor dat stofdeeltjes eenvoudig verwijderd kunnen worden. Voor overige stoffen adviseren wij het gebruik van een luchtreiniger en/of luchtbevochtiger. Wij verkopen deze apparaten bij de aanschaf van een houten vloer.

Uitbreiding van het T&G Wood Gelakt assortiment

Tegenwoordig zijn wij in staat eikenhouten vloeren binnenshuis te lakken. Deze houten vloeren vallen onder het Gelakt programma. Trots melden wij dat we dit programma nu hebben uitgebreid met 4 nieuwe kleuren. Deze zullen uitbreid onder de aandacht worden gebracht tijdens de InCoDa.

Voordelen van door onze binnenshuis gelakte houten vloeren zijn:

  1. Natuurlijke uitstraling door ultramatte lak.
  2. Duurzaam en slijtvast
  3. Eenvoudig te onderhouden
  4. Milieuvriendelijk omdat wij gebruik maken van water gedragen lak.

 

Patroon vloeren

Tevens zetten wij tijdens de Interieur Collectie Dagen ook een aantal patroon vloeren in de spotlights. Denk hierbij aan het Wavepatroon, Castle patroon en het Versaille patroon. Wij nodigen u van harte uit om deze te komen bekijken op stand G113.

Wilt u langskomen maar heeft u nog geen kaarten? VRAAG DAN SNEL HIER UW KAARTEN AAN.

Bekijk ook