‘Custom Made’ behandelt naar de wens van de eindgebruiker 

 


 

CINZENTO CUSTOM MADE® is niet meer weg te denken bij T&G Wood. Wat ooit begon als een klein programma, is uitgegroeid tot een toonaangevend merk voor exclusieve houten vloeren. Het gehele proces van aanvraag, ontwerp tot uitvoering wordt in Nederland uitgevoerd. Met CINZENTO CUSTOM MADE® zijn wij gespecialiseerd in het bewerken van eiken houten vloeren, waarbij de wens van de klant centraal staat.

Is de klant op zoek naar een custom made kleur of bewerking? Wij realiseren de unieke houten vloer, die aan al haar/zijn specifieke wensen voldoet. CINZENTO CUSTOM MADE® is volledig maatwerk.

Cinzento Custom Made® werkt met een uitgebreid behandelprogramma, waarbij de klant zelf kan kiezen welke behandeling hij aan zijn houten vloer wil geven. Er is keuze uit tien verschillende behandelingen, die ook gecombineerd kunnen worden. Wij kunnen de volgende behandelingen uitvoeren:

  • Oliën
  • Lakken
  • Roken
  • Verouderen
  • Borstelen
  • Schaven
  • Handschaven

Laat u door onze projecten inspireren op onze CINZENTO WEBSITE.

T&G Wood introduceert… Healthy Home Het is u als parketspecialist ongetwijfeld bekend dat hout een gezond en duurzaam materiaal is, dat kan zorgen voor een gezonde leefomgeving. Helaas is dit voor veel mensen nieuwe informatie, terwijl hout in huis juist bijdraagt aan een betere gezondheid. Daarom introduceert T&G Wood… Healthy Home. Bekijk hieronder de video.

Healthy Home is ook te vinden op al our promotiematerialen. Meer weten over Healthy Home? Klik dan hier.

Wat doen wij voor u?: Netheid, kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Dit is dan ook terug te zien in het gehele concept. Naast een eigen productverpakking hebben wij ook een lijn op maat gemaakte onderhoudsproducten en beschikken wij over diverse communicatie tools als displays, stickers, folders, certificaten en een website. Een van de voordelen voor u als klant, is dat u uw klanten een totaal concept kunt bieden. Hiermee verkoopt u niet gewoon een houten vloer, zoals vele anderen, maar verkoopt u een exclusief product.

Social Media Ook online is Cinzento Custom Made® actief! Wij zijn met ons merk ook te vinden op onder andere Instagram, Facebook en Pinterest. Al deze kanalen houden wij actief bij en hebben een groot bereik. Op Pinterest zien bijvoorbeeld maandelijks 175.000 kijkers de projectfoto’s van Cinzento voorbijkomen. Naast de social media kanalen is Cinzento ook actief op het online platform Wonen.nl, hier laten particulieren zich informeren en inspireren allerlei gebieden.

  Instagram    

Vernieuwde website Cinzento Custom Made® Wij hebben een Cinzento website die volledig gericht is op de particulier. Op de website geven wij uitgebreide informatie over onderwerpen zoals: de mogelijkheden van een houten vloer in combinatie met vloerverwarming en het onderhoud van een houten vloer. Bezoek hier onze website: www.cinzento.nl

Nieuwe website Cinzento

StijlvolWONEN en Wonen Landelijke Stijl Magazines & VT Wonen & Design Beurs Met Cinzento Custom Made® werken wij aan een internationaal dealernetwerk. Hiermee creëren wij onder andere extra exposure door te adverteren in twee van de grootste woonbladen van Nederland, de StijlvolWONEN en Wonen Landelijke Stijl. De magazines hebben een bereik van 150.000 – 250.000 per uitgave, die perfect aansluiten op de Cinzento doelgroep. Hiernaast lagen er dit jaar tijdens de VT Wonen & Design Beurs verschillende vloeren van Cinzento Custom Made® in onze beursstand, maar ook één in de StijlvolWONEN en Wonen Landelijk Stijl inspiratiehuizen. Bekijk hieronder de aftermovie van de beursdeelname.

Presentatiemateriaal Hiernaast hebben wij voor u ook diverse communicatiemiddelen, zoals: displays, stickers, folders en certificaten.

Wij vinden het erg belangrijk om de manier waarop wij onze producten presenteren te blijven verbeteren. Daarom hebben wij een nieuw Cinzento presentatiedisplay ontworpen. Deze display kan kant-en-klaar bij ons gekocht worden.

Custom Made verpakking Om het merk Cinzento Custom Made® nog meer kracht bij te zetten hebben wij ook onze eigen Custom Made verpakking ontwikkeld. Naast dat deze verpakking bijdraagt aan de branding beschermt dit volledig het hout.

 

Onderhoudspakket Ook hebben wij voor de particulier een op maat gemaakt onderhoudspakket ontwikkeld. In dit onderhoudspakket vindt de particulier de Cinzento Refresh Eco, voor de opfrissing en herstel van alle met olie beschermde oppervlakken. Cinzento soap, dit is een onderhoudszeep voor de regelmatige schoonmaakbeurten. Ook wordt er 100 ml olie meegeleverd in de bijpassende kleur van de vloer. Om de olie in te smeren wordt er ook een Handpad en Houder meegeleverd. Uitgebreide informatie over het onderhouden van de houten vloer vindt de particulier in de meegeleverde Onderhoudsadviesfolder.

Wilt u meer weten over de voordelen van ons Cinzento dealerschap? Neem dan telefonisch contact op met onze verkoopmedewerkers via +31 318 437 111 of per e-mail naar sales@tg-wood.com.