Welkom in Ede

Sinds het jaar 2000 staan Ton Schulte en Gert-Jan Prins aan de basis van T&G Wood. Van een handelskantoor aan huis zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de parketsector. Kennismaken? U bent van harte welkom in Ede, waar wij het kantoor, showroom en productielocatie onder één dak hebben samengebracht.

Waar staan we voor?T&G Wood is een fabrikant/groothandel van exclusieve houten vloeren. Wij streven voortdurend naar optimalisatie van onze processen en producten. Innovatie, co-creatie en flexibiliteit zijn dan ook kernwaarden binnen onze organisatie. 

Het resultaat Onze exclusieve houten vloeren worden in Nederland afgewerkt en gemaakt van Europees hout. Wereldwijd maken wij het verschil door maatwerk, co-creatie en een flexibele aanpak. Hierdoor leveren wij producten die verwachtingen overtreffen.

Wat is ons doel? Onze houten vloeren bevinden zich in woningen, kantoren, restaurants, hotels en andere panden over de hele wereld. Wij blijven echter ambitieus. Ons doel is om van Cinzento Custom Made® een toonaangevend internationaal houten vloerenmerk te maken.

 

Waarom zou u Cinzento moeten aanbieden?

Lees hier waarom...