100% PURE WOOD

100% Pure Wood was voorheen een eigen label, nu vormt het een belangrijk onderdeel van Healthy Home. Er dient namelijk voor echt hout te worden gekozen om van alle voordelen te profiteren. Als u kiest voor een product met 100% Pure Wood dan bent u verzekerd van een goede kwaliteit. Een houten vloer is niet alleen prettig qua sfeer, maar is ook een investering die het geld waard is. Met het juiste onderhoud kan een houten vloer een leven lang mee en is het een pré bij de verkoop van het betreffende pand. Door 100% Pure wood kunnen wij ook garanderen dat de betreffende vloer niet voortkomt uit massaproductie, maar dat deze zorgvuldig behandeld en op diverse punten in het proces gecontroleerd is. Onze exclusieve houten vloeren zijn dan ook een kwaliteitsproduct.

Hout

Hout is een grondstof die al sinds jaar en dag een hele belangrijke schakel is in ons bestaan. Wij gebruiken hout om mee te bouwen, te praten, te reizen, als brandstof, omdat het mooi is en allerlei andere dingen.

Onze exclusieve houten vloeren vormen voor ieder interieur een levendige, tijdloze en sfeervolle basis. Het is een warm materiaal dat sterk en makkelijk in onderhoud is. U kunt het krijgen in vrijwel alle soorten en maten, en kan gemaakt worden in vrijwel elke kleur. Daarnaast kan het hout op vele manieren bewerkt worden, zodat deze een unieke look and feel krijgt.


“Onze exclusieve houten vloeren vormen voor ieder interieur een levendige, tijdloze en sfeervolle basis.”


De voordelen van exclusieve houten vloeren

 

 1. Duurzaam
  Weinig slijtage bij intensief gebruik, waardoor deze een lange levensduur heeft. Daarnaast kan hout eenvoudig opnieuw bewerkt/gekleurd worden na een schuurbeurt.


 2. Vloerverwarming
  Een houten vloer leent zich uitermate goed om gelegd te worden in combinatie met vloerverwarming.

 3. Tijdloos
  Een tijdloos karakter in zowel klassieke, als een moderne inrichting. Door diverse houtsoorten, kleuren en legpatronen af te stemmen op vrijwel elk interieur.


 4. Sfeervol
  Warm materiaal met een authentieke en unieke uitstraling. Daarnaast zorgt het voor comfort, warmte en een gezond klimaat binnenshuis.


 5. Eenvoudig onderhoud
  Hout is eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, mits de juiste producten gebruikt worden.


 6. Milieubewust
  Hout is een natuurlijk materiaal en is in het productieproces minder milieubelastend dan synthetisch materiaal.

Sfeerbeeld 100% Pure Wood

Heeft u interesse en wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn betreffende het gebruik van het 100% Pure Wood en Healthy Home? Neem dan via dit formulier contact met ons op.

Bekijk ook

Waarom zou u Cinzento moeten aanbieden?

Lees hier waarom...