Hét merk voor exclusieve houten vloeren

 


 

Cinzento Custom Made® is ons eigen merk voor exclusieve houten vloeren. Hiermee realiseren wij die ene unieke houten vloer die precies aan de wensen van uw klant voldoet. Met volledige controle over het afwerkingsproces kunnen we elk detail van de vloer verwezenlijken.

U of uw klant kiest een onbehandeld product, de gewenste afwerkingen, een kleur en een patroon. Vervolgens maken wij op basis van deze keuzes de gewenste vloer. Uiteraard is het mogelijk om voorafgaand eerst een voorbeeld op te vragen, zodat u en uw klant een realistisch beeld hebben van het resultaat.

 

Wat doen wij voor u?: Netheid, kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Dit is dan ook terug te zien in het gehele concept. Naast een eigen productverpakking hebben wij ook een lijn op maat gemaakte onderhoudsproducten en beschikken wij over diverse communicatie tools als displays, stickers, folders, certificaten en een website. Een van de voordelen voor u als klant, is dat u uw klanten een totaal concept kunt bieden. Hiermee verkoopt u niet gewoon een houten vloer, zoals vele anderen, maar verkoopt u een exclusief product.

Social Media Ook online is Cinzento Custom Made® actief! Wij zijn met ons merk ook te vinden op onder andere Instagram, Facebook en Pinterest. Al deze kanalen houden wij actief bij en hebben een groot bereik. Op Pinterest zien bijvoorbeeld maandelijks 175.000 kijkers de projectfoto’s van Cinzento voorbijkomen. Naast de social media kanalen is Cinzento ook actief op het online platform Wonen.nl, hier laten particulieren zich informeren en inspireren allerlei gebieden.

  Instagram    

Exclusieve Cinzento Custom Made® website Wij hebben een Cinzento website die volledig gericht is op de particulier. Op de website geven wij uitgebreide informatie over onderwerpen zoals: de mogelijkheden van een houten vloer in combinatie met vloerverwarming en het onderhoud van een houten vloer. Bezoek hier onze website: www.cinzento.nl

Nieuwe website Cinzento

StijlvolWONEN en Wonen Landelijke Stijl Magazines & VT Wonen & Design Beurs Met Cinzento Custom Made® werken wij aan een internationaal dealernetwerk. Hiermee creëren wij onder andere extra exposure door te adverteren in twee van de grootste woonbladen van Nederland, de StijlvolWONEN en Wonen Landelijke Stijl. De magazines hebben een bereik van 150.000 – 250.000 per uitgave, die perfect aansluiten op de Cinzento doelgroep. Hiernaast lag er afgelopen jaar tijdens de VT Wonen & Design Beurs een vloer van Cinzento Custom Made® in onze Cinzento beursstand. Bekijk hieronder de aftermovie van de beursdeelname.

Presentatiemateriaal Hiernaast hebben wij voor u ook diverse communicatiemiddelen, zoals: displays, stickers, folders en certificaten.

Wij vinden het erg belangrijk om de manier waarop wij onze producten presenteren te blijven verbeteren. Daarom hebben wij een nieuw Cinzento presentatiedisplay ontworpen. Deze display kan kant-en-klaar bij ons gekocht worden.

Custom Made verpakking Om het merk Cinzento Custom Made® nog meer kracht bij te zetten hebben wij ook onze eigen Custom Made verpakking ontwikkeld. Naast dat deze verpakking bijdraagt aan de branding beschermt dit volledig het hout.

 

Cinzento Onderhoudsartikelen

Cinzento Custom Made® houten vloeren zijn van de hoogste kwaliteit en wij streven ernaar dat deze kwaliteit behouden blijft. Afhankelijk van de afwerking van uw vloer bieden wij twee speciaal ontwikkelde onderhoudspakketten aan: één voor geoliede vloeren en één voor gelakte vloeren.

Ons onderhoudspakket voor geoliede houten vloeren omvat:

 • Handpad met houder
 • Cinzento Refresh ECO 500 ML
 • Cinzento Zeep 1 L
 • Olie 130 ML (kiezen uit verschillende kleuropties)
 • Onderhoudsadviezen specifiek voor geoliede houten vloeren.

Ons onderhoudspakket voor gelakte houten vloeren omvat:

 • Saicos Wash Care 8101 1 L
 • Saicos Refresher 8106 1 L
 • Saicos Wash Care Set 8108, inclusief:
  • Telescoopstok
  • Grote schoonmaakdoek
  • Kleine schoonmaakdoek
 • Onderhoudsadviezen specifiek voor gelakte houten vloeren.

Elk onderhoudspakket is zorgvuldig samengesteld om de specifieke afwerking van uw houten vloer optimaal te onderhouden en de levensduur van uw vloer te verlengen.

Bent u benieuwd naar wat mij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact op met onze verkoopmedewerkers via +31 318 437 111 of per e-mail naar sales@tg-wood.com.

Waarom zou u Cinzento aanbieden?

Lees hier waarom...