15/4 mm: Dual Speciale Patronen

Productspecificaties

  • Houtsoort: Europees Eiken
  • Afmeting: 15/4 mm dik, overige afmetingen op aanvraag
  • Sortering: Select, 1-Bis, Rustiek A, Rustiek A/B
  • Opbouw: Circa 4 mm Eiken toplaag op 11 mm Berken multiplex of mix van Populieren en Eucalyptus onderlaag.
  • Uitvoering: Incl. 4 zijden veer en groef.

 


 

Exclusieve en Speciale Patronen

Bij T&G Wood bieden we naast onze gangbare patronen, zoals Hongaarse Punt en Patroontegels, ook een reeks unieke, handgemaakte patronen aan. Denk hierbij aan Mansion Weave en 3D Cube, maar er zijn er nog veel meer tegen aanvraag beschikbaar. Deze exclusieve ontwerpen brengen een bijzondere esthetiek in de ruimte door de unieke houten vloer.

Onze patroonvloeren zijn een verfrissende en exclusieve toevoeging aan het assortiment van iedere parketspecialist. Maak indruk met iets unieks en bied een vloer die echt opvalt.

Voor onderhoud adviseren wij onze Cinzento Custom Made® onderhoudsproducten, zodat uw houten vloer zijn schoonheid behoudt. Deze producten kunnen onbehandeld geleverd worden, zodat u de afwerking zelf kunt bepalen. Wij kunnen ze ook Cinzento Custom Made® behandelen, waardoor ze direct gebruiksklaar zijn na installatie.

Wilt u graag meer informatie ontvangen of een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op via: +31 318 437 111 of vul het formulier op de contactpagina in.

Bekijk ook

Waarom zou u Cinzento moeten aanbieden?

Lees hier waarom...