Cinzento Custom Made

Cinzento Custom Made®

 

Cinzento Custom Made® is een lijn exclusieve houten vloeren, produceert naar de wens van de klant. Het gehele proces van aanvraag, ontwerp tot uitvoering wordt in Nederland gedaan.

Daarnaast bieden wij met Cinzento Custom Made® een op maat gemaakt onderhoudssysteem. Deze producten zijn gemakkelijk aan te brengen en zorgen voor het juiste onderhoud aan de exclusieve houten vloeren van Cinzento Custom Made®

Meer weten over Cinzento Custom Made®? Bezoek dan WWW.CINZENTO.NL.

Design Parquet®

 

Ons Design Parquet® staat bekend om zijn rustige structuur. Deze breedlamel van 189 mm is opgebouwd uit 3 lagen: een eiken toplaag, een vuren tussenlaag en een vuren onderlaag. Dit breng de totale dikte op 15 mm.

Design Parquet® is verkrijgbaar in de sorteringen natuur en rustiek, en is zowel onbehandeld als kant-en-klaar leverbaar.

Daarnaast is het ook mogelijk om Design Parquet® naar wens te bewerken met ons Cinzento Custom Made® programma.

Design Parquet

Dual Parquet®

 

Dual Parquet® is een product, samengesteld uit 2 lagen: een multiplex onderlaag en een toplaag in een houtsoort naar keuze.

De vloeren zijn uitermate stabiel en hebben een zeer lange levensduur. Dual Parquet® is leverbaar met velling, in diverse houtsoorten, sorteringen, breedtes en is rondom voorzien van veer en groef.

Dual Parquet® is naast onbehandeld ook leverbaar als Cinzento Custom Made® product, dus bewerkt naar wens.

Bekijk ook

Waarom zou u Cinzento moeten aanbieden?

Lees hier waarom...