Diep geborstelde plankenvloer in moderne Zwitserse villa

Welkom in deze prachtige moderne Zwitserse villa, waar design en vakmanschap samenkomen in perfecte harmonie. In deze adembenemende woning, straalt een eikenhouten plankenvloer van Cinzento Custom Made® als het middelpunt.

De planken zijn 15/4mm dik en 220mm breed. Vanwege de Rustiek A/B sortering ademt de houten vloer verfijnde rustiekheid. Het diepe borstelwerk brengt de natuurlijke textuur naar voren, terwijl de olie in kleur Cinzento 7000 het hout doet stralen.

Deze vloer is gemaakt om een leven lang mee te gaan. Met zorgvuldig geselecteerde eiken planken en een hoogwaardige afwerking, belichaamt de vloer duurzaamheid en tijdloze schoonheid. Dankzij de (kleur)olie is het onderhoud van deze vloer een fluitje van een cent. Het hout behoudt zijn glans en kwaliteit, zelfs na jarenlang gebruik.

Zie hoe de vloer naadloos overgaat in de trap. De bewoners hebben namelijk voor de trap dezelfde behandeling en afwerking gekozen als de vloer. Dit creëert een visuele samenhang in de hele woning, die de esthetiek van de villa naar een hoger niveau tilt.

Bekijk ook

Waarom zou u Cinzento moeten aanbieden?

Lees hier waarom...