Hongaarse punt 45 graden

In dit woonhuis ligt een prachtige Hongaarse punt in de woonkamer, keuken en entree. Deze vloer heeft de lengte van 68 cm, een breedte van 12 cm en is pure geolied. Hiernaast heeft de vloer aan 4 zijden een vellingkant. De vloer is volledig naar wens van de particulier samengesteld met ons Cinzento Custom Made® programma. 

De Hongaarse punt heeft een luxe uitstraling in het huis. Deze Hongaarse punt is in een hoek van 45 graden geproduceerd maar is ook verkrijgbaar in een hoek 60 graden.

Deze Rustiek A heeft een dikte van 16 mm en een toplaag van 4 mm. De Hongaarse punt is in diverse afmetingen leverbaar en kan ook als visgraat geleverd worden. Bekijk hier de mogelijkheden.

Deze Cinzento vloer is opgebouwd uit twee lagen en zeker geschikt voor vloerverwarming. Deze combinatie zorgt voor een zeer comfortabele en energiebesparende vorm van verwarmen.

Wilt u meer informatie ontvangen over deze vloer? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Cinzento Custom Made? Neem dan hier contact met ons op.

Hongaarse punt 45 graden_1

Hongaarse punt 45 graden_1

Hongaarse punt 45 graden_4

Bekijk ook