15/4 mm: Dual Plank

Productspecificaties

  • Houtsoort: Europees Eiken
  • Afmeting: 15/4 mm x 140 / 180 / 220 / 240 mm x 1.800 – 2.400 mm (wisselende lengtes)*
  • Sortering: Select, 1-Bis, Rustiek A, Rustiek A/B, Rustiek Extra
  • Opbouw: Circa 4 mm eiken toplaag op 11 mm Berken multiplex onderlaag of mix van Populieren en Eucalyptus onderlaag.
  • Uitvoering: Velling of geen velling mogelijk & 4 zijde veer en groef.

 


 

Ontdek de veelzijdigheid van ons meest populaire product

Ontdek de 15/4 mm: Dual Plank. Met een stevige opbouw en diverse sorteringen bieden deze vloeren een unieke mix van karakter en duurzaamheid. Bruin of zwart gestopt, onbehandeld voorgeschuurd of geschaafd, de keuze is aan u. Deze planken zijn geschikt voor vloerverwarming en kunnen met Cinzento Custom Made® behandelingen afgewerkt worden. Onze 15/4 mm: Dual producten zijn niet alleen veelzijdig, maar ook onze meest populaire keuze.

De 15/4 mm Dual Plank producten, m.u.v. de geschaafde en Rustiek Extra producten, zijn FSC®-gecertificeerd. Deze producten zijn daarom ook onderdeel van het Healthy Home concept.

Voor optimaal onderhoud en een langdurige schoonheid van de vloer, adviseren wij het gebruik van onze speciaal ontwikkelde Cinzento Custom Made® onderhoudsproducten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen. Dit kan via + 31 318 437 111 of via onze contactpagina.

 

15/4 mm: Dual Plank – Vintage

Een echte eye-catcher in ons assortiment is de Rustiek Extra (Vintage) sortering. Deze rustieke planken vertonen flinke oneffenheden, alsof ze al jarenlang aan zware omstandigheden zijn blootgesteld. Denk hierbij aan scheuren en gebruikssporen, de diepen oneffenheden zijn zwart gestopt.

Dit product is zowel onbehandeld als Cinzento Custom Made® bewerkt leverbaar.

Bekijk ook

Waarom zou u Cinzento aanbieden?

Lees hier waarom...