16/4 mm: Dual Hongaarse Punt

Productspecificaties

  • Houtsoort: Europees Eiken
  • Afmeting: 16/4 x 120 x 680 mm*
  • Sortering: Select, Rustiek A*
  • Opbouw: Circa 4 mm Eiken toplaag op 12 mm Berken multiplex of mix van Populieren en Eucalyptus onderlaag.
  • Uitvoering: Beschikbaar incl. of zonder velling, incl. 4 zijden veer en groef. Leverbaar in 45 graden of 60 graden hoek.

* Andere afmetingen en sorteringen op aanvraag leverbaar.

 


 

Een Moderne Twist op de Traditionele Visgraat

Onze Dual Hongaarse Punt planken bieden een moderne twist aan het klassieke visgraatpatroon, natuurlijk met Europees eiken toplaag. Het product is onbehandeld voorgeschuurd verkrijgbaar. Wij kunnen het product echter ook Cinzento Custom Made® voor u afwerken, zodat de vloer direct na installatie gebruikt kan worden.

Door de robuuste opbouw van een dikke eiken toplaag op een stabiele onderlaag, garandeert deze vloer een lange levensduur en uitstekende stabiliteit. Bovendien is elke plank met zorg vervaardigd voor een naadloze installatie, of u nu kiest voor een hoek van 45 of 60 graden.

Dit FSC®-gecertificeerde product draagt bij aan het behoud van onze bossen en passen perfect binnen ons Healthy Home concept, gericht op het creëren van een gezonder woonmilieu.

Onderhoud van de houten vloer is eenvoudig met onze Cinzento Custom Made® onderhoudsproducten, speciaal ontwikkeld om de natuurlijke uitstraling en duurzaamheid van uw vloer te behouden.

Voor meer informatie of bestellingen kunt u contact met ons opnemen via +31 318 437 111 of het contactformulier op onze contactpagina.

 

Hongaarse punt 45 graden

Bekijk ook

Waarom zou u Cinzento aanbieden?

Lees hier waarom...