Even voorstellen: Allround Marketeer

Wie ben ik?

Mijn naam is Dirco van den Hater, ik ben 26 jaar en woon in Opheusden. Halverwege september ben ik afgestudeerd voor de HBO-opleiding Commerciële Economie, daarna ben ik direct gaan solliciteren en kwam ik bij de perfecte vacature van T&G Wood International BV terecht. Na twee leuke gesprekken mocht ik beginnen en werd ik dus de nieuwe Allround Marketeer.

Wat deed ik hiervoor?

Het afgelopen halfjaar heb ik mijn afstudeerstage bij Bovemij mogen afronden waarin ik Inbound Marketing succesvol heb mogen implementeren. Bij deze strategie trek je klanten naar een merk door relevante content aan te bieden die van de interesses en behoeftes van de gebruiker uitgaat. Hierbij spelen SEO, content marketing en marketing automation een grote rol.

Wat ga ik doen?

Mijn werkzaamheden bij T&G Wood zijn erg uitlopend, wat de functie ook zo leuk en uitdagend maakt. Als Allround Marketeer zal ik me vooral bezig houden met:

  • Het mede organiseren van nationale en internationale beurzen.
  • Het onderhouden, monitoren en optimaliseren van de website van T&G Wood, Cinzento Custom Made en de webshop op het gebied van layout en content.
  • Het onderhouden, monitoren en optimaliseren van social media voor geselecteerde doelgroepen.
  • Het verzorgen van pers- en nieuwsberichten voor online en offline doeleinden.
  • Het verzorgen van productcampagnes en promoties.
  • Het bedenken en ontwerpen van online uitingen, drukwerk, verpakkingen, POS- en signmateriaal.

Het mooie aan bij T&G Wood werken vind ik de diversiteit in het werk. Waardoor ik de ene dag met het voorbereiden van een beurs bezig kan zijn en de andere dag weer met het maken van een advertentie in een magazine zoals Stijlvol Wonen. Daarnaast ben ik ook blij om lid te zijn van een klein, warm team waarbij gezelligheid een belangrijke factor is. Dit zorgt ervoor dat iedereen alles voor elkaar over heeft, wat weer resulteert in betere resultaten.

Voel je vrij om contact met mij op te nemen via marketing@tg-wood.com of naar mij te vragen via het telefoonnummer +31 318 437111.

Bekijk ook

Waarom zou u Cinzento aanbieden?

Lees hier waarom...