Interieur Collectie Dagen 2019

 

Dit jaar zijn wij alweer voor de 11 keer aanwezig op de Interieur Collectie Dagen en ook dit jaar staan wij u graag te woord. Dit zijn onze speerpunten voor de editie van 2019:

 

Basic Line programma
Recent hebben wij bij onze bestaande klanten het nieuwe Basic Line programma geïntroduceerd en dit gaan wij nu sector breed laten zien op de InCoDa 2019. Dit programma bestaat uit vier vaste producten die beschikbaar zijn in vijf verschillende kleuren. De klant heeft de keuze uit een geschuurd of geborsteld oppervlak in een 15 mm, 12 mm of 10 mm. Alle producten hebben een rustiek A/B sortering, zijn kant-en-klaar geolied en toegankelijk geprijsd.

Met dit vaste programma spreken wij nu ook de doelgroep aan die wil kiezen uit een voordelig geprijsd, vast programma met een goede kwaliteit.

 

100% Pure wood
In het begin van dit jaar hebben wij het 100% Pure Wood geïntroduceerd op de Domotex in Hannover. Wij vinden het belangrijk dat het voor de particulier in uw showroom zichtbaar wordt dat zij kunnen kiezen voor een échte houten vloer en wat hier de voordelen van zijn. Het ‘100% Pure Wood’ label gaat hier zeker bij helpen.

Het doel
Met het ‘100% Pure Wood’ label laten wij in een oog opslag zien dat het betreffende gelabelde product in uw showroom écht hout betreft, van een hoge kwaliteit, dat duurzaam en in de productie minder milieubelastend is dan synthetische alternatieven.

 

Dit laten wij ook zien:

Cinzento Custom Made®
Naast ons nieuwe Basic Line programma staan wij uiteraard ook op de beurs met ons bekende Cinzento Custom Made® programma. Cinzento Custom Made® is een merk van Nederlandse bodem dat uitblinkt in het op maat produceren van exclusieve houten vloeren. Het gehele proces van aanvraag, ontwerp tot uitvoering wordt in Nederland gedaan. Cinzento Custom Made® is gespecialiseerd in het bewerken van eiken houten vloeren, waarbij de wens van de klant centraal staat.

Wilt u meer informatie of inspiratie? Kijk dan eens op www.cinzento.nl.

 

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? U kunt ons dit jaar vinden op standnummer 711. Wij staan u graag te woord.

logo InCoDa 2019

Bekijk ook

Waarom zou u Cinzento moeten aanbieden?

Lees hier waarom...