Gezonde & Duurzame “Vintage” vloer in prachtige Villa

Ontdek de extra rustieke “Vintage” vloer van Europees eikenhout in een betoverende Zwitserse villa, waar het meesterwerk van Europees eikenhout een tijdloze elegantie toevoegt aan het moderne interieur.

De houten vloer, gekenmerkt door extra grote noesten en scheuren met zwarte stoppingen, ademt karakter en charme. Deze sortering noemen wij “Vintage”, ook wel Rustiek Extra genoemd. De planken zijn 15/4 mm dik,  zijn 220 mm breed en 2.200 mm lang.

De behandeling bestaat uit kanten veroudering, extra diep borstelen, en een afwerking in Cinzento 41950 kleurolie, waardoor de vloer warmte en authenticiteit uitstraalt.

Wonen in een gezonde leefomgeving

Naast het esthetische aspect biedt een houten vloer ook aanzienlijke gezondheidsvoordelen. Het harde oppervlak voorkomt de ophoping van schadelijke stoffen, waardoor het eenvoudig te reinigen is. Regelmatig onderhoud van de houten vloer draagt dus bij aan een gezondere leefomgeving door de hoeveelheid stof en allergenen in huis te verminderen. Daarnaast verlengt dit ook de levensduur van de houten vloer.

Om de luchtkwaliteit verder te optimaliseren, raden wij de aanschaf van een luchtreiniger en/of luchtbevochtiger aan. Een goede luchtvochtigheid bevordert niet alleen de gezondheid van bewoners maar verlengt ook de levensduur van de houten vloer, waardoor deze er jarenlang prachtig uit blijft zien. Luchtreinigers en/of bevochtigers zijn direct, bij de aanschaf van een houten vloer, bij ons verkrijgbaar.

Duurzaamheid van Houten Vloeren

Hout, als hernieuwbare grondstof, wordt verantwoord geoogst uit duurzaam beheerde bossen. Daarnaast gaan onze houten vloeren tientallen jaren mee bij goed onderhoud. Naast natuurlijke sterkte en slijtvastheid kunnen ze opgeschuurd en opnieuw afgewerkt worden, waardoor ze er weer als nieuw kunnen uitzien.

Biologisch afbreekbaarheid maakt houten vloeren een duurzame en milieuvriendelijke keuze. In tegenstelling tot niet-afbreekbare vloermaterialen, dragen houten vloeren niet alleen bij aan een tijdloze uitstraling van een huis maar ook aan een lagere ecologische impact.

Bekijk ook

Waarom zou u Cinzento moeten aanbieden?

Lees hier waarom...