Zwarte houten vloer in Moderne Villa

Welkom bij ons nieuwste project: een prachtige zwarte houten vloer, geplaatst in een moderne villa. In dit exclusieve project zijn met zorg behandelde eiken planken van 240 mm breed en 15/4 mm dik toegepast. Om de zwarte tint te verkrijgen zijn de planken behandeld met Cinzento kleur 90200. Bij deze kleur worden de planken eerst geborsteld voordat ze geolied worden. De behandeling versterkt niet alleen de natuurlijke schoonheid van het hout, maar zorgt ook voor de benodigde bescherming van de vloer.

Onze houten vloeren zijn niet alleen een aanwinst in iedere ruimte, maar bieden ook een aantal praktische voordelen. Zo zijn onze vloeren gemakkelijk te onderhouden, geschikt voor vloerverwarming, van nature duurzaam en dagen ze bij aan een gezonde leefomgeving.

Het hart van de villa wordt gevormd door een prachtige trap, deze trap is net zoals de vloer bekleed met eikenhout. De prachtige houten trap in combinatie met de kroonluchter en glazen wanden die de ruimte openen, is de trap niet alleen een functioneel element maar ook een ware eyecatcher.

Bekijk ook

Waarom zou u Cinzento moeten aanbieden?

Lees hier waarom...