Interessante seminar Bijlard Int. en T&G Wood

 

Begin februari was al aangekondigd dat T&G Wood International BV en Bijlard International de handen ineen hebben geslagen. Sinds 1 februari 2018 is T&G Wood een officieel verkooppunt van de Bijlard FLOOR-producten geworden.

Naar aanleiding hiervan hebben T&G Wood en Bijlard International afgelopen maandag 12 maart 2018 een seminar gehouden bij T&G Wood in Ede. Na ontvangst en een welkomstwoord van Peter Bijlard en Bart Coenen werden de aanwezigen aan de hand van de ervaren Dick Heijster meegenomen in een interessant verhaal over dekvloer herkenning in combinatie met de toepassing van het juiste Bijlard FLOOR-product op deze dekvloer. Het verhaal van Dick zorgde voor een interactieve theorieles. De aanwezige parketteurs stelden vragen en maakte veel notities.

Na een korte pauze werden de aanwezigen meegenomen voor een demonstratie in praktijk. Hier werd een stukje egaliseren getoond en kwamen de diverse lijmproducten aan bod uit het Bijlard FLOOR-assortiment.

In het bijzonder was er aandacht voor de innovatieve MS Floor Booster activator. Deze milieuvriendelijke, supersnelle activator brengt de doordroging van de MS Floor terug tot wel 45 minuten. Hierdoor is de vloer na 1 uur alweer beloopbaar en kan deze na 2 uur alweer worden belast. Dit betekent dat dezelfde dag de meubels alweer op de gelijmde vloer kunnen.

Als afsluiter van de geslaagde avond werd er onder de aanwezigen een cheque verloot, die kan worden besteed aan Bijlard FLOOR-producten.

Heeft u interesse in de Bijlard FLOOR-producten? Deze zijn direct uit voorraad leverbaar bij T&G Wood te Ede. Voor vragen, opmerkingen en/of een passend advies kunt u contact opnemen via verkoop@tg-wood.com.

T&G Wood en Bijlard International bedanken tevens alle aanwezigen voor hun komst.

Bekijk ook

Waarom zou u Cinzento moeten aanbieden?

Lees hier waarom...