T&G Wood introduceert… HEALTHY HOME

Het is u als parketspecialist ongetwijfeld bekend dat hout een gezond en duurzaam materiaal is, dat kan zorgen voor een gezonde leefomgeving. Helaas is dit voor veel mensen nieuwe informatie, terwijl hout in huis juist bijdraagt aan een betere gezondheid. Daarom introduceert T&G Wood… Healthy Home.

We bevinden ons in een overgang naar groenere tijden. Dit is nodig voor een betere toekomst en een leefbaar klimaat voor de volgende generaties. Daarom worden materialen en werkwijzen die milieubelastend zijn steeds minder gebruikt. T&G Wood blijft hierin natuurlijk niet achter. Zo produceren wij onze houten vloeren op een duurzame manier. Daarnaast is een houten vloer van nature al duurzaam vanwege de lange levensduur van hout.

“Healthy Home begint met een houten vloer.”

 

De Cinzento Custom Made® houten vloeren zijn gemaakt van 100% hout, daarom het 100% Pure Wood gedeelte in het Healthy Home logo. Daarnaast is een groot gedeelte van onze houten vloeren FSC®-gecertificeerd. Dit betekent dat het hout uit verantwoord beheerde bossen komt. In onze Healthy Home campagne komen al deze genoemde aspecten uitgebreid naar voren.

Wij zouden Healthy Home ook graag in uw showroom willen promoten om de particulier verder te overtuigen. Hierbij kunnen wij u helpen door u te voorzien van Healthy Home promotiemateriaal, zoals brochures en stickers. Ook zijn de meeste Cinzento verpakkingen nu voorzien van een Healthy Home logo.

Heeft u interesse in Healthy Home promotiemateriaal? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier of telefonisch via +31 318 437 111.

Bekijk ook

Waarom zou u Cinzento aanbieden?

Lees hier waarom...